04.09.2020, 11:48 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Hougaard: Vi skal stoppe deres kontrafase

Lørdag eftermiddag er der igen kamp i IBF Arena, når Randers HK kommer på besøg i tredje runde i Bambusa Kvindeligaen. Mens Herning-Ikast har fået en flyvende start, mangler Randers stadig at komme på tavlen.

Herning-Ikast kommer med en god portion selvtillid i bagagen, efter to sikre sejre, og holdet må nok påtage sig favoritværdigheden til morgendagens kamp. Højre fløj, Line Mai Hougaard, der i sidste sæson spillede for netop Randers HK påpeger dog, at det bestemt ikke bliver en walk-over.

"Randers er helt sikkert sulten efter en sejr, så jeg forventer et tændt mandskab fra deres side. De er hurtige og vil rigtige gerne løbe, så vi skal være fokuserede og sørge for, at lave kvalificerede afslutninger, så vi kan komme ordentligt på plads i forsvaret. Kommer der først gang i deres kontraspil, så kan de godt blive svære at spille mod, så planen må være, at vi skal stoppe deres kontrafase", lyder vurderingen fra Line Mai Hougaard.

Hun kan berette om, at stemningen i truppen, helt naturligt efter to sejre, er rigtig god, og at de er helt klar til at brænde endnu en god præstation af. Hun føler for sit eget vedkommende, at hun er faldet godt til, og nyder at være kommet til en klub, hvor forventningerne er høje.

"Jeg synes jeg har fået en god start i Herning-Ikast Håndbold, og er blevet taget godt i mod af alle mine søde holdkammerater. Det gør det selvfølgelig også lettere at falde til, når tingene fungerer, og det føler jeg i den grad, at de gør. Alle er utrolig hjælpsomme, og jeg kan også godt mærke, at Herning-Ikast er en klub, hvor der er forventninger til en, og det synes jeg er fedt. Det er med til at udvikle mig som spiller, og det er helt klart en af grundene til, at jeg skiftede hertil", lyder det fra højre fløjen, der tilføjer:

"Der er mange traditioner i klubben, og man har en helt naturlig forventning om, at vi skal være med i toppen, hvert år. Det at få mulighed for at spille europæisk er også et stort plus. Det betyder at man får lov til at spille mod nogen, som man ellers ikke møder i hverdagen og får set andre håndboldkulturer, hvilket er med til at udvikle en som spiller"

Kampen mod Randers HK starter klokken 14.00, og har du ikke billet til kampen, kan den som altid følges på tophåndbold.dk.