02.08.2021, 15:00 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Herning-Ikast Håndbold styrker U-miljøet med ansættelse af klinisk diætist og mental coach.

Vi kan med stor glæde offentliggøre, at vi har lavet et samarbejde med Nanna Aarslev Jensen og Ole Friis.

Vi kan med stor glæde offentliggøre, at vi har lavet et samarbejde med Nanna Aarslev Jensen og Ole Friis.

Nanna kommer til HIH med erfaring fra håndbolden, en uddannelse som klinisk diætist og crossfittræner i København. Nanna er oprindeligt fra det midtjyske og vender således hjem igen, for at blive en aktiv del af Campus miljøet med fokus på Herning-Ikast Håndbold ungdom.

Vi har ligeledes ansat et kendt ansigt i Ole Friis – Ole skal varetage den mentale udvikling hos det enkelte individ i tæt samarbejde med de respektive afdelinger. Ole kommer til at køre forløb med såvel vores U17 som U19 afdeling, ligesom han fra tid til anden også har samtaler med enkelte ligaspillere.

Kan vi i HIH være med til at optimere den hårfine balance mellem kost, performance og mental balance så ønsker vi, at jagte de procenter, som kan være med til at skabe hele unge mennesker, med styr på karrieren hele vejen rundt. Tiltaget vi sammen med Nanna og Ole har taget, er ikke kun for at skabe balance mellem de tre ovenstående punkter, for de som måtte have udfordringer – men tiltaget er i lige så høj grad gjort for også at tilgodese de unge mennesker, som blot skal have tilrettet små detaljer i fx kosten eller noget mentalt, for at få optimalt ud af de mange træningstimer som bruges på at opnå den ypperste performance, udtaler Jakob Mølgaard Christensen fra HIH´s bestyrelse.

At HIH har valgt at gå forrest, ved at sætte fokus på spillernes kost og sundhed i samarbejde med mig er jeg enormt beæret over. Det har længe været en drøm for mig, at få lov til at arbejde med elitesport, og dermed være med til at sætte fokus på vigtigheden af, at spillerne hjælpes til, at finde den hårfine balance mellem optimering af performance gennem kosten og vedligeholdelse af den mentale sundhed for resultaterne på håndboldbanen. Jeg glæder mig derfor enormt til at komme i gang!” udtaler Nanna.

Med disse to ansættelser ser vi, at vores U miljø får en særdeles kraftig opgradering rundt om det enkelte individ, som sammenlagt med alle de fremragende ressourcer vi allerede har i campusmiljøet, at vi står stærkt rustet til at udvikle vores unge mennesker såvel på som udenfor banen, til at kunne begå sig på øverste hylde både sportsligt og rent menneskeligt.

 

Yderligere info kan fås ved bestyrelsesmedlem Jakob Mølgaard Christensen på 25600035.