07.04.2021, 22:59 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Helstøbt mental indsats"

Onsdag aften viste vi i den grad storform ved at besejre de danske mestre fra Esbjerg med 30-27, og dermed spille os op på førstepladsen i vores slutspilsgruppe.

Med sejren er vi nu på syv point, og vi er nu blot en enkelt sejr fra definitivt at sikre os en semifinaleplads. Sejren kom i hus på en meget flot holdindsats, og en slutspurt af en anden verden, hvor vi vendte 20-24 med godt ti minutter igen, til en sejr på 30-27, blandt andet på fem mål af Line Mai Hougaard.

Utrolig stor præstation af spillerne, hvor jeg føler at vi leverer en helstøbt mental indsats. Vi troede på vores koncept og på hinanden, især i modgang, og jeg er virkelig glad og tilfreds med, at vi får en sejr i hus", fortæller cheftræner Kasper Christensen, og tilføjer:

"Vi er pt godt spillende, vi har selvtillid og mange byder sig til, i dag personificeret i Line Mai, Michala Møller og Mie Sando, der alle tre spiller en stor rolle i de afgørende 10 sidste minutter, hvor vi får vendt et truende nederlag, til en forløsende sejr over Esbjerg, som vi ikke har slået længe"