03.01.2021, 16:24 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Hakkende start på 2021

Der var ingen forsinkede julegaver fra Randers HK her til eftermiddag, hvor vi skulle kæmpe til sidste blodsdråbe, for at få sejren i land med cifrene 25-24.

Kønt blev det aldrig, og man kunne godt fornemme, at det var et stykke tid siden, vi sidst havde været i kamp. Defensivt så det ganske fornuftigt ud, hvor Randers gang på gang havde svært ved at finde løsningerne, men desværre havde vi lige så svært i den anden ende, hvor afslutningerne til tider var for upræcise sammenholdt med en stærk spillende Mathilde Juncker i Randers-målet.

Første halvleg startede med Randers i teten, men som halvlegen skred frem, fandt vi mere og mere rytmen, og kunne gå til pause med en spinkel føring på 14-13.

Efter pausen havde vi efter otte minutter mulighed for at bringe os foran med tre til 19-16, noget der godt kunne have lignet en afgørelse, men desværre udeblev scoringen, og  stedet forblev kampen helt tæt. Til slut smed Randers bolde væk, og i stedet kunne Skogrand løbe afsted, og score sikkert, hvilket afgjorde kampen.

Allerede på onsdag skal vi i kamp igen, når vi hjemme i Ikast får besøg af Silkeborg-Voel.