13.01.2021, 20:10 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

God holdindsats sikrer sikker sejr over Aarhus

Her til aften var vi på besøg hos Aarhus United i Aarhus Stadionhal, der kom ind til kampen med stor selvtillid. Den fik vi dog stille og roligt pillet af dem, og kunne køre en sikker sejr i land på hele 30-22, efter 12-10 ved pausen.

1. halvleg var forholdsvis tæt, og det var til tider en storspillende Sabine Englert der gjorde, at Aahus United blev holdt fra at gå i front. Englert diskede op med mange flotte redninger, især fra fri position på stregen samt fløjene, og i mens sørgede vi for, at være skarpe i den anden ende, hvilket resulterede i en mindre føring ved pausen på 12-10.

Efter pausen var det som om, at vi lige strammede grebet en ekstra tand, hvor der blev lukket godt af i forsvaret, mens blandt andet Stine Skogrand, Ingvild Bakkerud, Simone Petersen og Cecilie Brandt var knivskarpe i angrebet, og stille og roligt trak vi fra, således at kampen blev kørt sikkert i hus.

I slutminutterne blev der også spilletid til Mathilde Troelsen, der er kusine til klublegenden Trine Troelsen, samt Nanna Rasmussen, der begge til dagligt spiller på U17-holdet.

Topscorer blev Skogrand med ni mål, mens Simone Petersen og Bakkerud blev noteret for fem kasser hver. Sabine Englert faldt en smule til slut, men holdt dog stadig en flot redningsprocent på 35.

Med sejren kom vi på 21 point, og rykkede dermed op på 4. pladsen, dog for en kamp mere end København, som vi møder på onsdag i IBF Arena. Lørdag i denne uge gælder det Paris på udebane.