19.11.2020, 14:07 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Friis: Godt at gå til pause med en sejr

I går aftes blev det til en meget sikker sejr over Skanderborg Håndbold, hvor sejrscifrene lød på hele 34-18. Det var da også en tilfreds Anders Friis, som vi talte med dagen der på.

Kampen fik en kedelig start, da Helene Fauske landede på ryggen efter blot to minutter, og måtte udgå i store smerter. Heldigvis har det vist sig, at det ikke var så alvorligt som det kunne frygtes, og der venter derfor ikke, som det ser ud lige nu, en skadespause til nordmanden.

"Det var en slem forskrækkelse, og ikke lige den start vi havde drømt om med Fauske, men heldigvis kom vi hurtigt tilbage på sporet, og havde kontrol over kampen fra start til slut. Vi får brugt vores bredde godt, og vist at vi har altså en sindsyg stærk og dygtig trup, og så var det godt at gå til pause med en sejr, det giver lige lidt selvtillid og ro. Pointmæssigt har det været lidt sløjt på det seneste, men jeg synes generelt at vores spil har være fint, og at det er de sidste marginaler der har manglet. Vi har måske også manglet lidt held og skarphed, men det får man jo ikke point for", lyder det fra Anders Friis.

Nu står de på EM-pause, og der er forholdsvis mange spillere tilbage i truppen, men den kommer dog ikke til at stå særlig meget på håndbold, men der i mod ferie, afslapning samt styrketræning.

"Vi skal ikke bruge pausen på håndbold, men fysisk træning i stedet, plus at spillerne får noget ferie og får tid til at slappe af, så det er kun dem der er med deres landshold, der får harpiks på hænderne i den kommende periode", fortæller Anders Friis.