07.10.2020, 08:19 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Friis glæder sig til topkamp

Efter lige godt 14 dages kamppause, står den igen på Bambusa Kvindeliga i IBF Arena, når Team Esbjerg kommer på besøg.

Det er de forsvarende mestre der som Herning-Ikast skal møde, og Team Esbjerg møder op som ubesejret, så der venter en svær opgave i aften klokken 20.

"Det er i den grad en topkamp, og en kamp som vi har set frem til. Det bliver uden tvivl en svær kamp, men jeg synes vi har gode chancer for at slå dem. Det er et lidt anderledes mandskab de (Team Esbjerg, red) stiller med, end det de blev mestre med, men vi har jo blandt andet set i Champions League, at de ser stærke ud. De mangler Estavana Polman, men jeg synes de har så mange andre gode spillere, der er trådt i karakter i stedet for, så der venter en svær kamp", konstaterer Emma Friis.

Herning-Ikast tabte sidste kamp, hvor det blev til et nederlag mod Viborg HK, hvor blandt andet 7 mod 6 spillet blev en dyr omgang i 2. halvleg.

"Jeg føler at vi er godt med i store dele af kampen, men især perioden, hvor vi spiller 7 mod 6 bliver dyr, da vi lukker tre-fire mål ind i tomt mål. Det formår vi ikke at svare igen på, omend vi får kæmpet os godt tilbage, og var tæt på at skabe spænding til sidst. Det er nok en kamp, hvor vi dybest set taber til os selv, men jeg synes godt vi kan være stolte over, at vi ikke knækker helt, men netop formår at kæmpe videre", lyder det fra venstre fløjen, der tilføjer:

"Nu gælder det Esbjerg og så kommer Odense lige efter, så vi har lige tre topkampe i streg, så vi får ligesom set nu, hvor vi står i forhold til de andre tophold, så det er en ret spændende periode"

Kampen starter klokken 20, og kan ses på TV2 Sport.