23.09.2020, 18:54 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Forventer en hård fysisk kamp"

Torsdag aften venter sæsonens indtil nu sværeste kamp, når Herning-Ikast Håndbold skal en tur til Vibocold Arena, hvor hjemmeholdet Viborg HK venter.

Det er et af de mest klassiske opgør i dansk håndbold, på linje med KIF Kolding mod GOG i herreligaen, der venter torsdag aften. Det er samtidig et vaskeægte topopgør, hvor begge mandskaber går ind til kampen ubesejret, så der venter forhåbentlig en god håndboldoplevelse klokken 20 på TV2 Sport.

"Det er en kamp vi har set frem til, fordi der er altid noget på spil, når vi møder Viborg. Jeg kan sagtens mærke på truppen, at de glæder sig, men omvendt er det heller ikke sådan, at der er flere nerver på end til andre kampe. Jeg forventer en hård, fysisk kamp mellem to mandskaber der står godt i forsvaret, og jeg tror at kampen falder ud til det hold, der formår at få spillet kampen mest muligt på deres præmisser", vurderer Kasper Christensen, cheftræner for Herning-Ikast Håndbold, forud for kampen, og tilføjer:

"Vi skal forsøge at spille, som vi har gjort indtil nu, altså, hvor vi står godt i forsvaret, og får løbet kontra når mulighederne er der. Viborg er det klart stærkeste besatte mandskab, som vi har mødt indtil nu, og de har jo en utrolig stærk bagkæde, der kan lægge et stort pres, så vi bliver uden tvivl, matchet til det yderste. Det bliver en kamp, der godt kunne blive afgjort på de små marginaler, og så satser vi på, at de falder ud til vores fordel"

Der er ingen ændringer i truppen i forhold til sidste kamp mod Vendsyssel Håndbold, så det bliver med stærkeste opstilling, at Herning-Ikast drager mod Viborg.

Resultat og reaktioner på kampen kan du naturligvis finde på vores facebookside samt hjemmeside, umiddelbart efter kampen, der slutter omkring 21.30.