05.11.2021, 19:45 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Formentlig et brag af en kamp"

I onsdags spillede vi en tæt og hektisk kamp mod Silkeborg-Voel, hvor der var spænding og action for alle pengene i en kamp, der endte 29-29.

Lørdag eftermiddag venter der så endnu en spændende kamp, når Team Esbjerg kommer forbi Ikast og IBF Arena klokken 16. Mange husker nok de tætte opgør omkring bronzemedaljerne i sidste sæson, og cheftræner Kasper Christensen forventer da også et intenst opgør mellem nummer tre og fire i Bambusa Kvindeligaen.

"Præcis som kampen mod Silkeborg-Voel, så bliver det formentlig et brag af en kamp, mod et af de bedste hold i Danmark lige nu, som netop har slået Rostov Don i Champions League med syv mål. Vi skal nok få noget at se til, men vi har så sent som sidste sæson bevist at vi godt kan slå Esbjerg, så det satser vi på at gøre igen", kommer det med et skævt smil fra Kasper Christensen, forud for kampen mod Team Esbjerg, der starter klokken 16 og som kan følges på Tophåndbold.dk, og så har vi også pauseinterview med assistenttræner Anders Friis på vores facebookside.