07.04.2021, 22:08 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Flot sejr over Team Esbjerg

Her til aften var der topbrag i slutspillet, da Esbjerg var på besøg i IBF Arena, og det blev bestemt en kamp på højt niveau fra begge hold der endte med sejr til os på 30-27.

De to kommentatorer sagde i slutningen af kampen, at det var en herlig slutspilskamp, og den betegnelse var helt bestemt retvisende. Kampen bølgede frem og tilbage, og bedst som man troede, at det ene hold var stukket af, blev der trukket ind fra det andet hold gang på gang, 

Vi fik en flot start på kampen, og vi viste de takter, der skal til for at matche de danske mestre, men som halvlegen skred frem, fik Esbjerg styr på spillet, og havde faktisk mulighed til slut for at bringe sig foran ved pausen, men det endte dog uafgjort 13-13 efter de første 30 minutter.

Efter pausen fik Esbjerg skabt sig et lille momentum, og da de fik et forspring på fire mål, lignede det lidt, at de ville køre en sejr hjem. Heldigvis fandt Kasper Christensen et taktisk udspil, og dikterede 7 mod 6, og det gav os pludselig teten, og inden man havde set sig om, så var det os der var gået i front, blandt andet takket være en stor præstation af Line Mai Hougaard på højre fløj, hvor hun satte vigtige scoringer ind.

Med aftenens sejr, så er vi oppe på førstepladsen i gruppen, og nu er vi blot to point fra at være sikre på en semifinaleplads, med tre kampe igen.