04.05.2022, 21:37 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Esbjerg var endnu engang for stærke

Mens vi i sidste sæson havde noget bedre fat i Team Esbjerg, så har det set noget anderledes ud i år, hvor vi har mødt vestjyderne hele fem gange og tabt alle gangene. I aften endte det 27-32 i Blue Water Dokken.

Aftenens kamp havde ikke den store betydning, da det allerede lå fast, at vi ville ende på andenpladsen i puljen, mens Team Esbjerg havde sikret sig førstepladsen, så det var primært æren der blev spillet for.

I modsætning til flere af de tidligere opgør, så fik vi en ganske fin start og de to hold fulgtes pænt ad, men midtvejs i halvlegen fik esbjergenserne skabt et forspring på fire mål, og den føring formåede vi aldrig for alvor at svare igen på. Pausestillingen lød på 11-16.

Efter pausen var det fortsat Esbjerg der var i teten, og det tætteste vi kom på hjemmeholdet var ved 12-16, så vi var aldrig for alvor i nærheden af de to point i den sidste kamp i slutspillet, inden det går løs på tirsdag i DM-semifinalen mod Odense Håndbold, der storsejrede over VIborg HK med hele 30-21.