25.08.2020, 23:10 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Englert: Vi ville knække dem med det samme

Det var tirsdag aften svært at forestille sig, at Silkeborg-Voel sidste sæson slog Herning-Ikast med hele 14 mål, fordi denne gang var det HIH der havde diskede op med en storsejr

Sejren i Jysk Arena lød på hele 36-20, og det var et Herning-Ikast hold, der fra start til slut havde momentum, og som formåede at holde koncentrationen, til trods for at holdet på intet tidspunkt var presset. Det var da også en glad og tilfreds Sabine Englert, som vi talte med efter kampen.

"Vi spiller en rigtig god kamp, og fik fra start vist, at vi ikke ville tabe med 14 mål igen. Silkeborg er lidt ramt af skader og har en smal trup lige nu, men jeg synes stadig, at vi kan være mere end godt tilfredse. Vi ville knække dem med det samme i 2. halvleg, fordi vi ved godt at Silkeborg kan være farlige, hvis først de får en tre-fire hurtige mål, og det lykkedes vi godt med. Vi sidder på kampen fra start til slut, så selvom at man altid kan finde ting der kan blive bedre, så synes jeg det var en god premiere", kommer det med et smil fra den velspillende keeper, der endnu engang viste høj klasse i målet.

Både forsvar og angreb hang godt sammen, og det var til tider svært at se, at det var første kamp i sæsonen, fordi spillet i den grad fungerede så godt, hvilket Sabine Englert også bemærkede.

"Vi har haft en god optakt, og det kunne man godt se i dag, hvor spillet fungerede i begge ender. Vi fik også brugt bænken godt, således at vi hele tiden havde friske kræfter på banen, og også den del synes jeg så godt ud, så det er svært at være andet end godt tilfreds. Perfekt start på ligaen", lyder det fra den rutinerede keeper.