18.11.2020, 08:22 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Englert: Vi har smidt for mange point

Sæsonen startede i den grad lovende ud, men det har set lidt mere broget ud i den seneste periode, hvor det kun er blevet til tre point ud af 14 mulige.

I aften gælder det så Skanderborg Håndbold, som samtidig er den sidste kamp inden EM-pausen, så der er fuld fokus på, at få en sejr i land, så man kan gå december i møde med en god oplevelse i erindring. En sejr kan dog ikke, i følge Sabine Englert, rette helt op på de mange nederlag som er kommet på det seneste.

"Vi har smidt for mange point, så det er ikke godkendt i min verden, det vi har præsteret indtil nu. Der er i hvert fald plads til forbedringer, og det skal vi bruge pausen på, så vi kan få rettet til de steder, hvor det har haltet på det seneste", lyder den klare melding fra Sabine, der netop har forlænget sin kontrakt med klubben.

Hun har dog en forklaring på, hvorfor at resultaterne har været svingende, og kigger samtidig frem mod kampen i aften, hvor det gælder Skanderborg Håndbold.

"Vi fik jo en god start, og har måske troet at så var alt som det skulle være, hvilket det så ikke helt var alligevel. Vi mistede nogle spillere op til sæsonstart, og har skulle spille et nyt forsvar sammen, og der har vi set, at der er plads til forbedring. Vi skal blive mere kompakte og der har været for meget usikkerhed, så det er noget der skal arbejdes med. Nu gælder det så et ungt hold fra Skanderborg, der har alt at vinde, så det bliver ikke nogen let kamp. Det er en kamp som vi jo bør vinde, men vi har set, at der er ingen lette kampe lige for tiden, så vi skal have fuld fokus, fordi ellers kan det godt blive farligt. Vi SKAL have to point, den er ikke længere", fastslår hun forud for aftenens kamp.