06.01.2021, 20:23 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Englert sikrede sejren til slut

Det der længe lignede en forholdsvis sikker sejr, endte pludselig med en nervepirrende afslutning, hvor Sabine Englert snuppede et straffekast efter slutfløjt og dermed sikrede sejren på 29-28.

Træner Kasper Christensen havde før kampen forudset, at det ville blive tæt, men at det skulle blive så tæt, og så først til allersidst, var nok ikke med i hans forudsigelse. Efter en lige start på kampen, fik vi midtvejs i 1. halvleg slået et lille hul til Silkeborg-Voel på tre mål, og kunne gå til pause foran 14-12.

Efter pausen fortsatte vi med at være i teten, og udbyggede tilmed føring, så vi var på 22-17 med lidt mere end et kvarter tilbage af kampen. Her lignede det, at vi var i kontrol og med syv minutter igen var føringen på 27-24, så alt åndede forholdsvis fred og idyl.

I stedet fik Silkeborg-Voel pludselig tre hurtige mål i rap, og med under fem minutter igen fik de udlignet til 27-27. De kom tilmed på 27-28, og nu lignede det pludselig et overraskende nederlag, der var under opsejling. Emma Friis fik dog svaret igen, og med blot syv sekunder igen, fik Ingvild Bakkerud scoret til 29-28. Nu så det godt ud igen, men i sidste angreb formåede gæsterne at fremtvinge et straffekast, som Eira Aune blev sat til at eksekvere. Sabine Englert placerede sig på målstregen, og formåede at redde bolden i bunden af målet, hvilket sikrede to vigtige point til os.

Med sejren er vi nu på 19 point, et enkelt efter København Håndbold, og dermed er vi igen helt inde i striden om en top-4 placering.

Mere om kampen i morgen på hjemmesiden.