01.02.2021, 10:34 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Englert: Det er godkendt

I lørdags var der topopgør i Bambusa Kvindeligaen, da vi havde besøg af Viborg HK, der blev sendt hjem med et klart nederlag på hele 28-21.

De første tyve minutter af kampen var forholdsvis jævnbyrdige, men så strammede Herning-Ikast forsvaret lige skruen en ekstra tand, og inden man havde set sig om, kunne vi gå til pause med en solid føring på 16-10. I målet stod Sabine Englert en stor kamp, og kunne slutte kampen af med en redningsprocent på godt 42, og det var hun godt tilfreds med efter kampen.

"Ja, det er godkendt", kommer det med et stort smil fra Englert, der glædede sig over, den solide indsats, som hele holdet leverede.

"Vi står rigtigt godt i forsvaret, og det giver mig gode arbejdsbetingelser, så det var en god holdindsats igen i dag. Vi plejer at spille gode og tætte kampe mod Viborg, så jeg havde ikke lige forestillet mig, at vi skulle vinde så stort, men vi gør det svært for dem, og holder fokus hele vejen, så det var bare rigtigt fint"

Efter årsskiftet har den stået på to kampe om ugen, efter at vi er trådt ind i EHF European League, og selvom at det slider med de mange kampe og rejser, så betyder det også, at holdet er blevet endnu mere sammenspillet.

"Det er på sin vis hårdt med to kampe om ugen, også fordi der går en del tid med rejser, men det giver også meget til vores spil, at vi nu er i rytmen med to kampe om ugen. Vi er inde i en god rytme, og kan vi få hævet vores bundniveau endnu mere, så begynder det at se godt ud i forhold til slutspillet", fortæller den rutinerede keeper, der sammen med resten af holdet skal en tur til København i dag, for at hente deres visum til Rusland, der skal afhentes personligt på den russiske ambasade, forud for kampen mod Zvezda.