02.01.2021, 15:39 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

En udfordrende og spændende periode venter

I morgen eftermiddag klokken 15, tager vi hul på 2021 med en udebanekamp mod Randers HK i Arena Randers. En kamp der samtidig markerer starten på en hektisk periode.

I den kommende tid kommer kampene som perler på en snor, og det betyder blandt andet tre kampe på under en uge til en start, hvilket dog ikke bekymrer Kasper Christensen, der ser frem til at komme i kamp igen.

"Der venter en periode med rigtig mange kampe. Godt 17 kampe på to måneder, som starter ud med kampen i morgen og så to kampe i næste uge, så det bliver en udfordrende, men også sjov periode vi går i møde. I næste uge starter vi også med europæisk håndbold, hvor vi møder Zvezda fra Rusland på lørdag i den første puljekamp, og jeg tror egentligt at det er fint for os, at der nu kommer en del flere kampe i streg, så vi bliver endnu mere sammenspillet end vi allerede er", fortæller Kasper Christensen, forud for kampen mod Randers HK.

Vi har haft tre spillere af sted til EM, Stine Skogrand, Ingvild Bakkerud samt Jessica Ryde, hvilket har gjort, at pausen mest er blevet brugt på at finpudse nogle ting hist og her.

"Vi har jo haft nogle spillere af sted til EM, så vi har jo ikke haft mulighed for at revolutionere noget i vores spil, men vi har arbejdet med lidt smådetaljer rundt omkring og forsøgt at holde alle mand skarpe, hvilket jeg synes er lykkedes ganske godt, så vi er egentligt kommet godt i gennem pausen", vurderer cheftræneren.

Nu venter Randers HK, hvor Kasper forventer en hurtig og intens kamp, men hvor han også har en klar tro på, at kan vi ramme det normale niveau i defensiven, så er der gode chancer for to point.

"Randers har nogle spændende profiler i Mai Kragballe, Sidsel Mejlvang og Kristin Thorleifsdottir, som helt sikkert kan være med til, at der venter en intens og hurtig kamp, men hvor jeg også tænker, at rammer vi vores normale niveau i defensiven, så har vi en rigtig god chance for at vinde kampen. Vi skal lige finde vores ben igen, efter en periode uden kampe, og finde ind til konceptet, men jeg har egentlig en forventning om, at vi relativt hurtigt nok skal finde det niveau, som vi sluttede af med inden EM"

Kampen starter klokken 15, og kan som altid følges på Tophåndbold.dk.