09.04.2022, 19:47 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

En sejr er påkrævet hvis vi skal vinde puljen

Søndag aften kommer de nykårede vindere af Santander Cup, Team Esbjerg, på besøg i IBF Arena. Det gælder slutspillet, og en mulig afgørelse af førstepladsen i puljen.

Vi skal vinde søndag aften, hvis vi realistisk skal tro på, at vinde vores slutspilspulje foran netop Team Esbjerg, fordi med et nederlag vil esbjergenserne være tre point foran med blot to kampe tilbage, mens vi med en sejr vil komme op på førstepladsen, et enkelt point foran Esbjerg.

Kasper Christensen fastslår dog, at det ikke har fyldt noget i optakten, og at man går ind til kampen for at vinde som vi altid gør.

"Det har ikke nogen betydning i vores optakt til kampen, at vi kan indtage førstepladsen med en sejr søndag aften. Vi går altid på banen for at vinde, og det vi lige nu har størst fokus på, er at komme videre fra puljen, men det er selvfølgelig klart, at vil vi vinde puljen, så er en sejr påkrævet, fordi ellers bliver Esbjerg nummer et i puljen. Vi går ind til kampen med en fri følelse, vi har alt i egne hænder, og vi drømmer naturligvis om at blive etter i puljen, men som sagt, så kræver det en sejr", lyder det fra cheftræneren.

Som det ser ud lige nu, så har vi alle mand med til kampen, hvor Emma Friis dog kan blive udeladt, da hun fik en mindre skade i kampen mod Horsens.

"Emma Friis er tvivlsom, da hun fik en tåskade i kampen mod Horsens i mandags, og hun skal testes under opvarmningen, men ellers er alle fit for fight"

Kampen starter klokken 20, og billetter kan som altid købes på hih.eventii.dk eller i IBF Arena fra klokken 19.