25.01.2022, 19:52 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen Photography

"Det kan godt blive tæt og dramatisk"

Sidst vi mødte Nykøbing Falster Håndbold, tilbage i 2021, blev det et sandt målorgie i IBF Arena, da vi sendte gæsterne fra Falster hjem med et nederlag på hele 42-30.

Onsdag aften er det så tid tid det omvendte opgør, hvor vi skal en tur til Nykøbing på Falster, hvor vi klokken 19.30 løber på banen i Lån-Let Arena. At dømme ud fra sidste opgør, så kunne det godt se ud til, at vi skal på en overkommelig opgave på Falster, men spørger man vores cheftræner, Kasper Christensen, til råds, ja så tegner der sig et noget andet billede af den forventede modstand.

"Jeg tror det bliver meget tempofyldt, og tæt, i noget der ligner en fifty-fifty match på Falsters hjemmebane. Det kan godt blive tæt og dramatisk, tænker jeg. Vi ramte noget exceptionelt i vores sidste opgør, og spillede med utroligt få fejl og kæmpe stor effektivitet, hvilket jeg tror at Falster vil gøre, hvad de kan, for at revanchere", lyder den korte analyse fra Kasper Christensens side.

Nykøbing Falster er kendt for, at have en stor opbakning på hjemmebane og det er altid intenst og stemningsfuldt at gæste Lån-Let Arena, og det ser Kasper Christensen også frem til.

"Vi er glade for, at der igen må komme tilskuere til kampene, og ser frem til en god kamp foran et medlevende publikum, selvom at de ikke holder med os. Falster er gode på hjemmebane, det ved vi, og det kommer til at kræve, at vi spiller på højt niveau og igen med et relativt højt effektivitetsniveau angrebsmæssigt, så NFH får svært ved at sætte deres kontrafase i spil. Det tror jeg bliver meget afgørende for kampen, at vi kan spille med høj effektivitet", siger han og sætter et par ord på, hvad det er, vi skal være særligt opmærksomme på, når det går løs onsdag aften.

"NFH er meget svingende, og nogen gange spiller de helt på top, og gør de det, så spiller de helt forrygende, men bunden går også nogen gange ud af dem, som det skete mod Ringkøbing, og så spiller de knapt så forrygende. Der er ingen tvivl om, at deres største force er spillet mellem felterne, de er utrolig hurtige i deres kontrafase og så spiller de et andeledes angrebsspil end så mange andre. Man skal være opmærksomme på mange forskellige små ting, som man ikke oplever så tit, og det kan godt gøre, at man lige skal bruge lidt tid på at få indstillet sig på dem. Så vi skal være opmærksomme på de her små varianter, og for vores eget vedkommende vinde kontrafasen, fordi så tror jeg vi er langt i forhold til en sejr"

Kampen starter klokken 19.30, og kan følges via Tophåndbold.dk eller via Tophåndbold-app´en.