06.11.2020, 09:52 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Det blev lidt for henholdende"

Vi kommer nok ikke uden om, at vi er inde i en lidt svær periode, og kampen mod Nykøbing Falster i går aftes forlængede desværre perioden.

Kampen var på mange måder opløftende, fordi spillet og energien var markant løftet i forhold til kampen mod Ajax, men det var ikke helt nok i går, hvor de sidste ti minutter af kampen, blev rigtig dyre for os.

"Vi må erkende, at det lige nu er lidt svært i ligaen, men indsatsen var dog markant over det vi leverede i mod Ajax. I går var det nogle tekniske og uprovokerede fejl der afgjorde det, samtidig med at det blev lidt for henholdende i vores angrebsspil i slutningen af kampen. Vi prøvede at løse det med 7 mod 6 spillet, men Nykøbing får scoret tre gange i tomt mål, både på uprovokerede fejl samt at vi ikke får skiftet hurtigt nok. Jeg skulle måske have gået tilbage til 6 mod 6 et mål tidligere, men faktum er, at den periode i sidste ende nok afgjorde kampen", fortæller Kasper Christensen dagen der på.

Han fandt dog også gode momenter i kampen, og så minder han om, at det ikke er mange dage siden, at holdet leverede en toppræstation mod Viborg i Santander Cup, så lige nu er det de små ting, der gør forskellen.

"Overordnet set, var der mange opløftende momenter i kampen, som vi skal huske at tage med os, og så skal vi jo ikke glemme, at vi for ikke så mange dage siden, spillede rigtig flot mod Viborg, så vi ved jo godt at vi kan, hvilket vi jo også viste i starten af sæsonen, nu skal vi bare tilbage på det spor og op på hesten igen"