06.04.2021, 20:21 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Der er lang vej endnu"

Onsdag aften er der lagt op til topbrag i IBF Arena, når Team Esbjerg kommer besøg. Det er kampen om 1. pladsen i gruppen, og så jagter vi også revanche mod esbjergenserne.

Sidst Team Esbjerg var på besøg i Ikast, måtte der gerne være tilskuere i hallen, som man kan se på billedet, og her blev det desværre til en smalt nederlag, hvilket også gjorde sig gældende tidligere i år, da vi gæstede Blue Water Dokken. Så vi har revanche til gode, og så vil to point naturligvis også lune, da der i så fald vil være minimum fem point ned til enten Silkeborg-Voel eller København Håndbold.

"Der er lang vej endnu, før semifinalepladsen er sikret, men det er klart, at skulle vi gå hen og vinde mod Team Esbjerg, så begynder det da at se fornuftigt ud. Vi har dog på ingen måder tænkt i diverse scenarier, og har kun fokus på en kamp ad gangen. Lige nu ser det fint ud, men vi ved også godt, at det hurtigt kan ændre sig, så vi betragter stadig hver kamp, som en lille finale", fortæller cheftræner Kasper Christensen, forud for kampen onsdag aften.

Team Esbjerg har, lige som os selv, fået en optimal start på slutspillet, og fører lige nu puljen med seks point efter sikre sejre over Silkeborg-Voel og København.

"I begge de kampe som vi har spillet med Esbjerg indtil nu, har vi manglet de sidste procenter, for at kunne slå dem, så det bliver uden tvivl en svær opgave. De har vel alle mand klar, og ser ud til at holde kadencen, men omvendt vil jeg sige, at vi selv er inde i en rigtig god periode, hvor vi kun har tabt en kamp i de sidste 11 kampe. Vores selvtillid er ganske god, så jeg tror bestemt på, at vi kan slå Esbjerg, men det kræver fuld fokus og en toppræstation af alle mand", fastslår Kasper.

Kampen starter klokken 20.30 og kan følges på TV2 Sport.