06.05.2022, 09:25 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Der er altid nogle detaljer man kan ændre på"

Lørdag aften står den på Santander Cup mod AGF Håndbold, men blikket er så småt rettet ind mod kampen på tirsdag, hvor vi møder Odense Håndbold i DM-semifinalen.

Vi starter på udebane i Sydbank Arena i Odense, og selvom at de to hold har et indgående kendskab til hinanden, så forventer cheftræner Kasper Christensen, at begge hold har noget med i posen, som vil kunne overraske.

"Der er altid nogle detaljer man kan ændre på omkring skifte i forsvaret som kan gøres anderledes, små nye varianter i angrebet, hvilket jeg også forventer at Odense kommer med. På det her niveau spiller holdene ikke alle kort i grundspillet, men gemmer nogle ting til slutspillet, men jeg tror samtidig ikke, at der er nogen der kommer til at tage røven på hinanden, men vi får helt sikkert set nogle små detaljer i løbet af kampene, og særligt hvis det er tæt, så vil det kunne være med til at gøre en forskel", vurderer Kasper Christensen.

Vi har mødt Odense to gange i denne sæson, og har tabt begge gange efter hæderlige præstationer både ude og hjemme, så forhåbentlig er tredje gang lykkens gang.

"Jeg synes vi har et fornuftigt billede af, hvad der skal til for at komme i betragtning til at slå Odense, fordi vi må jo sige, at selvom vi i sidste sæson spillede tætte kampe med dem og i denne sæson har fået nogle hæderlige kampe mod dem, vi har på ingen måder været dårlige mod dem, så har vi alligevel været et lille stykke fra at slå dem. Så vi skal på en eller anden måde ind og have løftet vores niveau, for at slå Odense", konstaterer cheftræneren.

Kampen spilles på tirsdag klokken 20.00 i Sydbank Arena og kommer du ikke selv til Odense, så kan du se kampen på TV2 Sport.