15.02.2022, 19:56 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Den unge garde viste klassen mod Holstebro

Tirsdag aften var der kamp mod Holstebro Håndbold, der havde revanche til gode fra sidst vi mødtes. Det blev der dog ikke noget af, da vi komfortabelt slog vestjyderne med hele 33-20, efter 13-8 ved pausen.

Vi var ramt på ressourcerne til aftenens kamp, hvor Alberte Ebler og Sarah Iversen var ude med Corona, mens Ingvild Bakkerud har en mindre skade i foden. Det betød masser af spilletid til den unge garde på holdet, og den kvitterede de for. Mest i øjenfaldende var Julie Scaglione med seks mål, mens Tyra Axnér blev noteret for fem mål. 

Der var også ligadebut til Caroline Søgaard, der i lørdags fik europæisk debut, og hun fik bolden i mål en enkelt gang. Faktisk kom alle markspillere på måltavlen i den målrige kamp, mens  Jessica Ryde i målet tog ganske godt fra, og endte på en redningsprocent på 47, og hun var ved flere lejligheder oppe på godt 60 procent.

Der var, som resultatet antyder, klasseforskel på de to mandskaber, og spændingen blev forholdsvis hurtigt taget ud af kampen. Det var dog et noget bedre og mere organiseret Holstebro-mandskab, vi mødte i dag, end da vi sidst mødte dem i oktober, hvor de var hårdt ramt af skader, men i sidste ende var det altså ikke nok for vestjyderne, der er placeret på sidstepladsen og er fire point efter Ringkøbing, der indtager 13. pladsen.

Næste kamp for vores vedkommende er på lørdag, hvor vi på udebane spiller sidste puljekamp i EHF European League mod Magura Cisnadie. En kamp du kan se på TV3 Sport.