31.08.2021, 17:21 | Af: Jonas Hooge | Foto: Erik Laursen

"De har historik for at kunne slå alle"

Onsdag aften, helt præcis klokken 18.45, fløjtes der op i Aarhus Stadionhal til endnu en sæson i Bambusa Kvindeligaen, hvor vi i sæsonpremieren møder Aarhus United.

Aarhus United blev etableret på resterne af SK Aarhus der gik konkurs for nogle år tilbage, og de har formået at kvalificere sig til slutspillet hvert eneste år, med formentlig et af ligaens mindste budgetter. De er et solidt midterhold, men kan på de gode dage, spille lige op med alle, og derfor et interessant møde i sæsonpremieren.

"Aarhus United er et solidt midterhold, men de har historik for at kunne slå alle, særligt på hjemmebane og onsdag formentlig ganske tætpakket i Aarhus Stadionhal (Der er gratis entré til kampen, red), så jeg tror der venter en hård og fysisk kamp, der bliver tæt og nok først finder sin vinder i de sidste minutter", lyder analysen fra Kasper Christensen, forud for kampen onsdag aften.

Sæsonoptakten har for vores vedkommende været præget af, at vi har haft fire spillere med til OL, hvilket har gjort, at vi først blev endeligt samlet et par uger inde i august, og det har gjort indtil nu, at holdet har fokuseret udelukkende på sig selv op til de træningskampe der er blevet spillet samt kampen mod DHG Odense i fredags i Santander Cuppen. Onsdag er fokus stadig primært på vores eget spil, men cheftræneren har naturligvis på Aarhus United.

"Indtil nu har vi kun haft fokus på os selv, men det er klart at vi bruger træningerne mandag og tirsdag på at pejle os ind på noget af det i deres spil, som vi vurderer at vi enten skal passe på med, eller kan bruge i mod dem, men vi er stadig et sted, hvor vi fokuserer mere på os selv, end vi måske gør om fem måneder. Vi har ikke haft en normal opstart, så der er stadig ting, som ikke sidder helt og derfor kigger vi stadig mest på egne kompetencer"

Kampen starter klokken 18.45, og der er som tidligere skrevet gratis entré. Man skal dog bestille en billet via Aahus Uniteds billetsystem og bruge rabatkoden Bravida. Vær i øvrigt opmærksom på, at der er DHL Stafet med godt 10.000 deltagende i området, hvilket gør at det kan være svært at få en parkeringsplads, så kom i god tid, hvis du planlægger en tur til Aarhus.