05.01.2022, 10:54 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Bakkerud glæder sig til den kommende periode

Søndagens kamp mod Aarhus United var årets første kamp og samtidig begyndelsen på en periode, hvor vi kan se ind i et tæt pakket kampprogram de kommende måneder.

I den kommende weekend starter EHF European League for vores vedkommende, og det frem til midten af februar betyder det at vi kommer til at spille to kampe om ugen. Så der bliver nok at se til, og det er noget som Ingvild Bakkerud ser frem imod.

"Det bliver en sjov og travl periode vi går i møde, og det er altid en oplevelse at skulle spille europæisk håndbold, så det ser jeg frem til, samtidig med, at vi skal holde os til i ligaen, og være klar til det kommende slutspil, så jeg glæder mig helt sikkert til den kommende periode", lyder det fra Ingvild Bakkerud, der håber på, at truppen kan holde sig fri af Corona, således at vi ikke skal aflyse flere kampe.

"Nu må vi bare nyde det og giv den fuld gas, fordi vi kan jo pludselig blive ramt af Corona, som kan ændre en masse, så nu handler det bare om at nyde at være i gang igen. Batterierne er også opladet igen efter en god juleferie, hvor jeg var hjemme i Norge, hvilket var dejligt. Det er altid rart at være sammen med familien og blive tanket op med ny energi", fortæller den norske venstre back, der fik en god start på 2022 med syv mål og udnævnt til kampens spiller.

Næste kamp for Bakkerud og Co. er på søndag, hvor vi tager fat på European League i Rusland mod Lada, som vi i øvrigt mødte sidste år i kvartfinalen i EHF European League.