24.05.2021, 15:47 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Sidste hjemmekamp for Fauske

Alting har en ende, og tirsdag aften er det så kommet til sidste hjemmekamp for Helene Fauske, når hun og resten af holdet, skal møde Team Esbjerg i anden kamp om DM-bronzen.

Sidste hjemmekamp i denne sæson, og for Helene Fauske er det sidste hjemmekamp for denne gang, da hun efter sæsonen skifter til franske Brest. Hun får heldigvis lov til at slutte af med tilskuere på lægterne i IBF Arena, og det er noget den elegante playmaker ser frem til.

"Det er herligt, at vi har tilskuere med til kampen mod Team Esbjerg, hvor vi forhåbentlig kan tage en sejr. Vi har før vist i denne sæson, at vi godt kan slå Esbjerg, og det kommer uden tvivl til at give et godt rygstød, at vi har tilskuere der kan bakke os op, og vi glæder os allesammen utroligt meget til kampen", fortæller Helene Fauske.

I lørdags blev det til en uafgjort kamp i Esbjerg, hvor det var første kamp i år, med tilskuere i hallen. Det var en god oplevelse, og Fauske konstaterer, at holdet faktisk blev lidt overvældet af lydkulissen.

"Det var faktisk en lidt sjov oplevelse i lørdags, da vi skulle på banen, fordi da vi gik ind, kunne vi ikke se, hvor mange tilskuere der var i hallen, så vi blev faktisk lidt overrasket over, at der pludselig var så meget larm og så mange tilskuere. Det var fedt at mærke tilskuerne igen, for det var næsten en følelse vi havde glemt, da det jo er en del tid siden, at der sidst var tilskuere i hallen, så det var virkelig en god oplevelse", kommer det grinende fra Helene Fauske.

Med det uafgjorte resultat i lørdags, bliver det formentligt afgjort i morgen, hvem der kan få bronzemedaljerne om halsen, og Fauske bemærker, at vi har skabt os selv et godt udgangspunkt, forud for kampen tirsdag aften.

"Det var en tæt kamp i Esbjerg, og nu har vi alle muligheder for at afgøre det selv tirsdag aften, så jeg håber vi formår at vinde kampen, så vi sikrer os bronzen. Selvfølgelig var det guldet vi oprindeligt gik efter, men når det nu ikke er en mulighed, så går vi efter det næste, og det er bronzen, og det har stor betydning for os, fordi vi vil vinde hver gang, og det vi kan gå efter er bronzen, og så gør vi selvfølgelig det. Vores motivation er i top, og det vil betyde meget, både for mig selv og holdet, at vi få bronzemedaljerne i hus, og meget gerne på hjemmebanen for vores tilskuere", lyder det stålfast fra Helene Fauske.

Selvom det er sidste hjemmekamp for Fauske, så får vi lov til at beholde hende lidt endnu, i mimimum to kampe mere, når vi i første weekend i juni, skal spille Final4 i Odense.