14.05.2021, 17:17 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Nyt håndboldbrag venter lørdag eftermiddag

Onsdag aften kunne vi forlade IBF Arena med en sejr på 35-32 over Viborg HK i den første DM-semifinale, efter et sandt drama, og allerede lørdag eftermiddag, venter næste drama, denne gang i Vibo Cold Arena

Ingen kommer sovende til en DM-finale, og skulle nogen have en anden overbevisning, så var det bare at følge onsdagens kamp, hvor vi i den grad måtte slide for det, for at få sejren i land. Viborg HK blev lige præcis så svær en modstander som forventet, og kampen i morgen bliver med stor sandsynlighed i samme kaliber.

"Det var en vild første kamp, og jeg har en klar forventning om, at det samme vil gøre sig gældende i morgen, dog måske med mere nervøsitet, end kampen i onsdags. Det var en flot kamp i onsdags fra begge sider, mens jeg forventer at der nok er flere nerver på i dag, måske især fra Viborgs side, der har ekstra meget på spil, men et brag af en kamp, kan det ikke undgå at blive", lyder det fra Kasper Christensen.

Til trods for, at vi blot skal bruge et enkelt point for at gå videre, så kommer vi ikke med en mere afslappet indstillng til lørdagens kamp, og det bliver allerhøjest i slutminutterne, at der kan gå taktik i den, hvis det, som forventet, bliver en tæt affære.

"Vores indstilling til kampen er den samme, om vi havde vundet eller tabt i onsdags. Vi går benhårdt efter at vinde, og det bliver ikke noget med at tænke på, at vi kan nøjes med uafgjort. Det kan godt være, at der går nogle tanker i gennem hovedet til slut, hvis det er helt tæt, men det er svært at spekulere i uafgjort. Vi skal have en god omgang med bolden, så vi ikke får Viborg i gang med deres kontrafase, som de i starten af sidste kamp fik gang i, fordi så bliver de svære at slå. Viborg nåede lige at score nogle mål på kontra i første halvleg, men vi fik justeret fint undervejs, så det ikke endte med at blive et problem", kostaterer han og fortsætter:

"Får de lov til at køre kontrafasen, så får vi det svært, men jeg føler at vi har værktøjerne til at dæmme op for det, og kan vi spille som vi gjorde i lørdags, så har vi fine chancer for endnu en sejr. Vi har vist gennem sæsonen, at vi står godt til Viborg, så jeg er klart optimist forud for kampen i morgen"

Sabine Englert er stadig tvivlsom til kampen i morgen, men ellers er alle mand klar til kamp klokken 14.00. Husk, at du kan se kampen på TV2 Sport.