26.05.2021, 08:44 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C. forventer ny tæt kamp på mandag

Mange havde nok forventet, at bronzemedaljerne ville blive uddelt tirsdag aften, men præcis som i første kamp, endte kampen helt lige, denne gang 23-23.

Man skal ikke have dårlige nerver eller være bange for spænding lige for tiden, hvis man holder med Herning-Ikast Håndbold, for hold nu op, hvor er det nogle tætte og spændende kampe, som vores hold leverer i disse uger, og spændingen om, hvem der får DM-bronze er udsat til på mandag.

I modsætning til første kamp i Esbjerg, så var det os der sad på kampen i de første 40 minutter, hvor vi var helt oppe på en føring på syv mål, men et kortvarigt koncentrationssvigt gjorde, at Team Esbjerg pludselig spillede sig ind i kampen, og gjorde kampen helt tæt til de allersidste sekunder.

”Vi spiller nærmest, på nær nogle få momenter, en fejlfri kamp i de første 40 minutter, og har kampen under kontrol, og spiller på et meget højt niveau. Men så kommer der en periode, hvor vi smider nogle bolde væk, og hvor det bliver for stresset, og så er Team Esbjerg så godt et hold, at de udnytter sådanne muligheder. Det er virkelig en ærgerlig følelse at stå med lige nu, men vi må på den igen på mandag”, lyder det fra Kasper Christensen, der fortsætter:

”Jeg tror vi igen får en tæt kamp på mandag, hvor det bliver små detaljer og marginaler der bliver afgørende, fordi det er helt tydeligt, at Esbjerg vil det her, lige så meget som vi vil det. Det er to formstærke mandskaber, der har en topprofessionel tilgang til tingene, og derfor bliver det også så tæt og intenst, selvom at det ikke er guldet vi spiller om”

Vores cheftræner var glad for opbakningen i IBF Arena, og tænker at netop tilskuerne i hallen har været med til, at bringe endnu mere spænding ind i kampene.

”Det er fedt at der igen er tilskuere, der kan lave larm og bakke op, og det gør da helt klart noget godt for kampene. Det giver lige det sidste, og er med til at sætte os endnu mere op som hold”

Sidste kamp om bronzemedaljerne spilles på mandag i Blue Water Dokken, og kan følges på TV2 Sport.