17.05.2021, 19:18 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kampen skal spilles på vores præmisser - ikke Viborgs

Tirsdag aften skal Odenses modstander i DM-finalen findes, når vi hjemme IBF Arena møder Viborg HK til den sidste og afgørende semifinale.

Efter en god start med sejr til følge i den første semifinale, kom vi ned på jorden igen, da vi i lørdags tabte med hele 28-18 i Vibocold Arena, og derfor skal det hele afgøres tirsdag aften klokken 20.30, hvor vi har fordel af hjemmebane.

"Det er perfekt, at vi slutter af på hjemmebane, og vi tror selvfølgelig på, at vi kan spille en bedre kamp end vi gjorde i lørdags. Vi er bevidste om, at rammer vi det niveau, som vi har gjort en hel del gange i 2021, og også rammer det niveau, som vi har gjort flere gange i denne sæson mod netop Viborg, så har vi våben i vores spil, som Viborg har svært ved at løse. Så vores opgave er, at kampen spilles på vores præmisser, ikke Viborgs", lyder den klare melding fra Kasper Christensen, forud for tirsdagens kamp.

Der er ikke meget, som han og resten af holdet kan tage med fra kampen i lørdags, og fokus har ikke været på, hvad der gik galt, men, hvordan kampen skal spilles tirsdag.

"Vi kom aldrig rigtig i gang med vores spil, og Viborg spillede en god forsvarskamp, hvor det lidt som forventet var en dårligere kamp end om onsdagen, hvor der blev lavet mange tekniske fejl, og hvor det var svagt i det offensive, og da det står 17-14 med tyve minutter igen, er det vores fejlmængde der gør, at vi hænger efter. Vi må give Viborg kredit for, at slutte godt af da vi slap, og så bliver det lidt mere grimt på tavlen, end det burde have været", lyder vurderingen fra Kasper, der til slut tilføjer:

"Vi kommer ikke til at bruge den kamp til ret meget, og har mere fokus på, hvad det er vi tidligere har haft succes med mod Viborg, og hvad vi tror på der skal til, for at få succes igen, og må jo bare erkende, at vi ikke ramte vores niveau i lørdags.