23.05.2021, 00:53 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Grønhøj håber på udsolgt mod Team Esbjerg

Lørdag aften fik vi en god mulighed for at snuppe bronzemedaljerne på hjemmebane på tirsdag, da vi i Blue Water Dokken spillede 29-29 mod Team Esbjerg.

Det resultat betyder, at får vi en sejr på tirsdag, så sikrer vi os DM-bronzen, og forhåbentligt foran et talstærkt publikum i IBF Arena.

"Det er sæsonens sidste hjemmekamp, og hvor er jeg bare glad for, at vi endelig må lukke tilskuere ind i IBF Arena igen. Det har vi i den grad ventet på med længsel, og da det glippede med tilskuere i forhold til semifinalerne, så er det trods alt godt, at vi får denne sidste kamp med tilskuere", siger Herning-Ikast Håndbolds direktør, Daniel Grønhøj.

Ud over at det er sidste hjemmekamp i denne sæson, så er der også et par spillere, som vi skal sige farvel til, efter denne sæson, så også af den grund er det oplagt at komme i IBF Arena på tirsdag, for at få sagt farvel til de spillere, der stopper efter denne sæson.

"Helene Fauske og Michala Møller stopper efter denne sæson i klubben, så det er også sidste hjemmekamp for deres vedkommende, så på den front er det også glædeligt, at deres sidste hjemmekamp bliver med tilskuere på lægterne. Vi slipper dem dog ikke helt endnu, da vi jo stadig mangler en eventuel tredje kamp om bronzen samt Final4-stævnet til juni"

Der er stadig billetter at få til kampen tirsdag, som kan købes via vores hjemmeside. Husk at have gyldigt Coronapas, der skal forevises ved indgangen.