15.05.2021, 15:33 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

En af de dage...

Lørdag eftermiddag kunne vi sikre os den første billet til årets DM-finaler, hvis vi kunne få et enkelt point med os hjem, men der var ikke meget der lykkedes for os, og så løb Viborg os over ende. Kampen endte med en storsejr til Viborg på hele 28-18.

Fra start af kampen var det tydeligt at se og mærke, at Viborg havde fokus på fysikken, og stod bundsolidt i forsvaret, hvor vi gennem hele kampen havde det svært. Spillet flød ikke på samme måde som i onsdags, og blev ofte bremset i opspillet af en Viborg-spiller, og i målet havde Viborg en stærk spillende Anna Kristensen, der ved flere lejligheder pillede pynten af vores ellers så træfsikre skytter.

I første halvleg formåede vi kun at finde vej til målmaskerne 11 gange, hvilket meget godt fortæller, at ikke meget gik vores vej. 

Efter pausen kom Sabine Englert på mål, og det så til en start ud til, at få betydning, da vi begyndte at få fat i forsvaret, men desværre forplantede det sig ikke i angrebet, hvor vi konstant havde problemer med at finde åbninger i et kompakt Viborgforsvar.

Som kampen skred frem, trak Viborg stille og roligt fra, og udbyggede føringen til en ti-måls føring, og vi skulle helt frem til fire minutter før slutfløjtet, før vi selv kom på 17 mål, hvilket vi havde efter 1. halvleg i onsdags. Det siger vist det hele for dagens indsats.

Vi må op på hesten igen, og gøre os klar til den afgørende kamp på tirsdag, hvor det afgøres, hvem der skal i DM-finalen. I dag var bare en af de dage....