21.05.2021, 20:45 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Bakkerud: Vi må op på hesten igen

Lørdag aften står den på DM-bronzekamp i Blue Water Dokken, hvor Team Esbjerg venter, formentlig med 1200 tilskuere i ryggen.

I tirsdags tabte vi knebent til Viborg HK, og gik dermed glip af DM-finalen, og selvom at det lige efter kampen føltes hårdt og tungt, så var Ingvild Bakkerud fremadskuende, både mod bronzekampen, men også det forestående Final4 stævne, hvor vi i semifinalen skal møde Odense Håndbold.

"Vi må op på hesten igen, selvom at det lige nu er lidt svært. Der kommer vigtige kampe, både bronzekampen mod Esbjerg, men også Final4, så det er vigtigt, at vi hurtigt finder de positive takter frem igen, så vi kan komme tilbage på sporet. der er ikke andet at gøre, end at klø på og arbejde videre", lød det fra Ingvild Bakkerud i tirsdags.

"Vi har stadig en chance mere for at komme i en finale, og den skal vi selvfølgelig jagte benhårdt. Lørdag skal vi også være klar, fordi det er stadig medaljer vi spiller om, så det er vigtigt at vi får hanket op i hinanden, så vi er klar til at gå efter bronzen"

Kampen spilles klokken 18 og kan ses på TV2 Sport. Husk at du har mulighed for at købe billetter til kampen på tirsdag, hvor vi for første gang i år, kan byde velkommen til tilskuere i IBF Arena. Da der er begrænsede pladser, så er det bare med at få sikret sig en billet, hvis du gerne vil være med til at heppe holdet frem mod sejr. Billetter kan købes ved at klikke på linket i toppen af hjemmesiden.