19.05.2021, 09:12 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Bakkerud: Lige nu er det virkelig hårdt

Kampen i går mod Viborg HK, er ikke en af de kampe, man lige glemmer med det første. Desværre endte den med et 27-28 nederlag, da Kristina Jørgensen i sidste sekund, sendte bolden forbi Sabine Englert.

Det var en kamp, der havde alt det, som en DM-semifinale skal have. Fysik, infight, gode individuelle aktioner, flot angrebsspil og store redninger i begge ender. En kamp der bølgede frem og tilbage, og som først blev afgjort til allersidst, hvor det så desværre var Viborg, der havde den sidste skarphed, efter at vi selv havde brændt 16 sekunder tidligere i den anden ende.

Efter kampen var det en skuffet, men også fattet Ingvild Bakkerud vi talte med, der med sine seks mål og en knaldhård indsats i forsvaret, var en af kampens profiler og som, på trods af nederlaget, kunne se flere ting, som vi kan tage med videre.

"Lige nu er det virkelig hårdt at sidde her og have tabt på den her måde. Det gør virkelig ondt, og lige nu er den lidt svær at sluge, at vi taber med et enkelt mål i sidste sekund. Jeg synes vi har moment i slutminutterne, og får kæmpet os godt tilbage, efter at have været bagud med fire mål, hvor især vores 7 mod 6 spil fungerede rigtigt godt, og det er helt sikkert noget, vi skal tage med videre, og bygge videre på, fordi det fungere sindsygt godt", lød det fra Ingvild Bakkerud i minutterne efter nederlaget.

På lørdag venter så første bronzekamp mod Team Esbjerg, og selvom at det efter kampen var lidt svært at finde motivation for den kamp, var Bakkerud dog hurtigt klar med motiverende ord forud for lørdagens kamp.

"Vi må op på hesten igen, og vi skal huske på, at der stadig er medaljer at spille om, så nu gælder det om at vi får hevet hinanden op, og er gode til at støtte dem, der har det hårdt, så vi kan levere en ordentlig kamp på lørdag", fastslog den hårdtskydende bagspiller, der også godt ville knytte en lille kommentar til hendes sammenstød med Line Hausted i første halvleg, der betød udvisning til dem begge:

"Der er virkelig høj tænding på kampen, og der bliver skubbet en hel del, og jeg følte at hun skubbede unødvendigt til mig, og så skubbede jeg tilbage. Der var en helt anden tænding på kampen end i lørdags, og jeg synes vi alle kan være stolte af det vi leverede, og jeg er stolt over, at være med på det her hold", lød det med et lille smil på læben fra Ingvild.