14.10.2020, 21:38 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ærgerligt nederlag til Odense Håndbold

I en kamp der var præget af mange fejl, mange redninger og meget få mål, tabte Herning-Ikast her til aften med 18-19 til Odense Håndbold.

Kampen vil uden tvivl blive husket for målmandsspil i begge ender på meget højt niveau, men kampen vil i endnu højere grad blive husket for et helt uhørt højt antal fejl og dårlige afslutninger,  hvilket gjorde at kampen aldrig blev den oplevelse, som man på forhånd havde forventet. 

Holdene skiftedes til at have momentum, og det var svært at forudse, hvordan kampens udfald ville blive, da begge hold havde store udfald gennem hele kampen. Dog lignede det en Herning-Ikast sejr kort før tid, da holdet var på 18-15, men så gik Odense over til at spille 7 mod 6, og det ændrede kampen til deres fordel. I allersidste sekund sled Mie Højlund sig forbi fra højre back, og sendte bolden i mål bag en ellers storspillende Jessica Ryde, der intet kunne stille op.

Dermed blev det til tredje nederlag i streg, og Odense overtager tredjepladsen, mens Herning-Ikast ryger ned på fjerdepladsen.