30.04.2021, 13:03 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Det var ikke lige det der var planlagt"

I morgen venter puljefinalen mod Team Esbjerg, hvor vi skal forsøge at rejse os, efter onsdagens nederlag til København Håndbold.

Lidt overraskende tabte vi kampen i onsdags mod København Håndbold, der ikke havde noget at spille for, men som i den grad viste, at alle kampe er vigtige og de vandt derfor fortjent 27-30. Nederlaget betyder, at vi i morgen ikke kan nøjes med uafgjort, men skal vinde, hvis vi vil vinde vores slutspilspulje.

"Det var ikke lige det, der var planlagt, at vi skulle tabe til København. Vi fik en meget tung start, og slider meget for vores mål, mens jeg synes at vi kommer godt efter det i 2. halvleg, hvor vi dog ikke formår at holde fast, og så render København fra os igen. Vi er selv skyld i, at det gik som det gik, især på grund af den start vi leverede", lyder den ærlige reaktion fra Anders Friis efter kampen i onsdags, og han fortsætter:

"Det er ikke den tilgang til tingene vi vil kendes for, så derfor er vi ærgerlige over, at vi ikke formår at være mere klar fra start, hvilket jeg ellers synes vi har været gode til gennem sæsonen"

Med nederlaget til København, kan vi kun bruge en sejr, hvis vi vil op på førstepladsen i vores pulje, mens Team Esbjerg kan nøjes med uafgjort, og det ærgrer selvfølgelig Anders Friis, at vi fratog os selv den ekstra chance med nederlaget.

"Vi har jo fraspillet os muligheden for at kunne nøjes med uafgjort, og en sejr kunne også have givet os et ordentlig boost, men vi kan sagtens finde de gode takter frem alligevel, fordi det netop er så vigtig en kamp. Så når vi møder ind i Esbjerg lørdag eftermiddag, er vi fuldstændig klar til at slå dem igen", lyder det med et smil på læben fra Anders Friis, der hentyder til, at vi jo slog Team Esbjerg i sidste opgør.

Kampen bliver vist på TV2 med optakt fra klokken 15.30, mens kampen starter klokken 16.00.