12.05.2021, 22:43 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Der venter en ny krig på lørdag"

Der var smæk for skillingen, da vi her til aften mødte Viborg HK i første DM-semifinale, som endte ud i en sejr på 35-32 efter 17-17 ved pausen.

Det var en kamp, hvor det var praktisk taget umuligt undervejs at gætte på en vinder, fordi de to mandskaber skiftedes til at være i teten, og det var i den grad en DM-semifinale værdig. Til slut var det os der havde de fleste kræfter og var mest skarpe, og det var naturligvis en glad cheftræner, der efter kampen konkluderede på det tætte opgør

"Det er en kamp, der bølgede frem og tilbage, og hvor begge mandskaber gav alt hvad de havde. Viborg fik flere gange skabt et hul, men vi formåede at holde hovedet koldt, og spille klogt, og derfor fik vi halet ind igen. Vi får brugt ressourcerne godt, og så har vi nogle spillere, blandt andet Cecilie Brandt, der slår til på de helt rigtige tidspunkter og blir kampafgørende", forklarer han og tilføjer:

"Det var en krig som forventet i dag, og vi har fået et perfekt udgangspunkt, men vi ved også godt, at der venter en ny krig på lørdag, når vi skal til VIborg. Og vinder Viborg den kamp, så tager vi bare endnu en krig i IBF Arena", kommer det med et smil fra Kasper Christensen.