12.05.2021, 07:37 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

De vigtige kampe kommer som perler på en snor

Det er med at holde tungen lige i munden for tiden, for vi går fra den ene vigtige kamp til den anden. I weekenden var det EHF European League Final4, og i aften gælder det så DM-semifinale.

Det er Viborg HK der venter i aften, når de to hold indtager IBF Arena klokken 20.30 i første af tre mulige DM-semifinaler. Efter et Final4-stævne i weekenden, der ikke gik helt som vi havde håbet, venter der nu minimum to vigtige og spændende kampe med få dages mellemrum, og det er nogle kampe, som vi naturligvis ser frem til.

"Vi glæder os selvsagt, og ser frem til at møde Viborg endnu engang. De vigtige kampe kommer som perler på en snor, og har gjort det i et godt stykke tid, så vi er godt inde i rytmen, og tager alle kampe lige alvorligt. Vi kommer fra Final4, hvor vi ikke fik den succes, som vi havde håbet på, men vi føler os helt klar til kampene mod Viborg, hvor det hold der vinder, har tilspillet sig en pæn fordel, da det er bedst ud af tre, så det er en særdeles vigtig kamp, hvor netop kamp et i denne serie, kan blive utrolig vigtig", lyder det fra Kasper Christensen.

Viborg har, modsat os selv, haft en mindre kamppause, og cheftræneren mener både, at det har sine fordele og ulemper for begge mandskaber.

"Viborg har haft ti dage uden kamp, og har haft god mulighed for at træne og kigge på en masse deltaljer, så jeg forventer et toptrimmet Viborg Hk-mandskab, der nok også har noget nyt med i posen, som vil snyde os lidt. Når det så er sagt, så kommer vi med nogle kampe på højt niveau i benene, og selvom at vi har brugt nogle ressourcer, det er indiskutabelt, så synes jeg at vi kommer stærkt ud af weekenden og vi er fortrøstningsfulde, forud for kampen i aften", kommer det fra Kasper, der tilføjer:

"Vi står godt til Viborg, og jeg synes vi har givet hinanden nogle gode kampe i denne sæson, så det bliver de små marginaler, der formentlig bliver afgørende. Jeg tror at begge mandskaber har en god fornemmelse, og har troen på, at det godt kan gå deres vej, og jeg forventer klart, at det bliver minimum to tætte kampe"

I weekenden var vi i Rumænien, hvor det desværre blev til to nederlag i to tætte kampe, der lige så godt kunne have gået vores vej, og selvom at holdet var skuffede, så har moralen ikke taget skade.

"Det var to utroligt tætte kampe, hvor det er marginalerne der afgør det hele. Især kampen mod Siofok er der ting, hvor jeg tænker at var der en dommerkendelse der var gået vores vej, i stedet for Siofok, så havde det set helt anderledes ud. Jeg synes der er mange ting, vi kan tage med, og vi har langt hen ad vejen, spillet noget af det bedste spil i denne sæson, hvor især vores angrebsspil og 7 mod 6 spillet var på et meget højt niveau. Det er marginalt, hvad vi kunne have gjort anderledes, og jeg synes samlet set, på trods af de to nederlag, så gjorde vi en flot figur, og vores moral har bestemt ikke taget skade", slår Kasper Christensen fast.