28.04.2021, 08:30 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Målsætningen var helt rigtig

I lørdags kvalificerede vi os til DM-semifinalen, hvor enten Viborg eller Odense venter, og dermed er pladen fuld for sæsonens målsætninger.

Målsætningen for sæsonen gik kort og godt ud på, at kvalificere os til semifinalen i de tre turneringer vi er med i, og selvom at mange måske anså det, forud for sæsonen, for meget ambitiøst, så har det vist sig, at det både var ambitiøst, men også realistisk, og Daniel Grønhøj, direktør for Herning-Ikast Håndbold, er da også tilfreds med sæsonen indtil nu.

"Vi er en topklub, og vi skal være med, hvor der spilles om medaljer, så den målsætning vi satte os var lavet udfra, at vi mente det var realistisk og holdbart, hvilket jo har vist sig at holde stik. Vi står i en meget gunstig position, hvor vi som det eneste hold i Danmark, har mulighed for at vinde medaljer i tre turneringer, og det går vi naturligvis efter, og igen, jeg mener bestemt at det er realistisk", fortæller Daniel Grønhøj, forud for kampen i aften mod København Håndbold og tilføjer:

"Forud for sæsonen var der stor fokus på Esbjerg, Viborg og Odense, mens vi blev set lidt som outsider, men jeg synes vi har bevist, at vi hører til i toppen, og jeg kan ikke se, hvorfo vi ikke skulle stryge til tops. Vi har det der skal til, og det føler jeg, at vi har vist gennem sæsonen"

Kampen starter klokken 17.00 og kan streames på vores facebookside, lige som den og så kan følges på Tophåndbold.dk