20.01.2021, 18:55 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Svensk landsholdsprofil skifter til Herning-Ikast Håndbold

Oprustningen til næste sæson er i fuld gang, og efter afgangen af Helene Fauske der skifter til Brest, er vi glade for at kunne præsentere Emma Lindqvist fra H65 Höör i Sverige, der tiltræder til sommer.

Emma er bagspiller, der kan spille alle positioner, samtidig med at hun har stærke kompetencer i forsvaret, og så er hun fast bestandel af det svenske landshold, så det er på alle måder en stærk profil vi har fået fat på.

”Emma har leveret på højt niveau gennem en lang periode, både for sit klubhold, men også de to sidste slutrunder for Sverige. Emma er måske ikke den spiller, man lægger mest mærke til, men hun gør heller ikke tingene mere komplicerede end de er, og så er hun i høj grad en holdspiller, hvilket falder godt i tråd med vores tanke omkring håndbold”, fortæller Daniel Grønhøj der samtidig forklarer, at det har været en speciel situation at skulle skrive kontrakt med en spiller, som man kun har talt med via en online forbindelse.

”Det har været en lidt speciel proces i forhold til at skrive kontrakt med Emma, da det hele har foregået online, så hun har faktisk ikke set hverken Ikast eller klubben, men jeg har en god fornemmelse, og jeg er sikker på, at hun bliver en stor gevinst for holdet. Hun kommer til at styrke os i forsvaret i høj grad, så det er en spiller, som jeg har store forventninger til”

Hovedpersonen selv, Emma Lindqvist, glæder sig også til skiftet, som hun ser som en naturlig del af hendes udvikling som spiller.

”Jeg ser i den grad frem til at skifte til Herning-Ikast, som jeg har fået et rigtig godt indtryk af, til trods for, at jeg endnu ikke har været i Ikast endnu. Vi har haft mange gode møder online, og her har jeg fået et fint indblik i, hvad der venter mig. Jeg har haft fem fantastiske år i H65 Höör, men nu føler mig klar til nye udfordringer, og er sikker på, at Herning-Ikast er det helt rette valg”, lyder det fra Emma.