10.04.2020, 16:17 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen

Stregprofil takker af i hjemklubben

I jagten på spilletid skifter Julie Gantzel HIH ud med en ligakonkurrent.

Hun er opvokset i Ikast og har altid set den lokale håndboldklub som sit hold. Derfor var det en drøm for Julie Gantzel at få lov at repræsentere byen og området, da hun i 2017 skiftede til det midtjyske fra et ophold i Ringkøbing Håndbold.

>>> LÆS MERE HER >>>

I denne sæson har stregspilleren dog fået begrænset med spilletid i den meget hårde konkurrence med Sarah Iversen og Vilde Johansen, der er henholdsvis dansk landsholdsspiller og bobler til det norske landshold. Derfor har den snart 26-årige stregkriger truffet en moden beslutning om at søge spilletid på en anden adresse, og således skifter Julie Gantzel til Horsens HE fra den kommende sæson.

Sportsdirektøren sender hende fine ord med på vejen.

- Julie er en rigtig Ikast-pige, der altid giver sig 100 % både i træning og i kamp, og som altid er klar i holdets tjeneste. Både på og uden for banen er hun en loyal pige, der er vellidt af holdkammeraterne og folkene omkring sig, og derfor ærgrer vi os også over, at hun nu forlader os. Det er dog et skridt, der giver rigtig god mening for Julie, og jeg er sikker på, at hun kommer til at få en stor rolle og gøre en forskel i Horsens. Vi vil følge hende tæt, lyder det fra Daniel Grønhøj.

Da spillerne er hjemsendt i øjeblikket grundet udbruddet af coronavirus, er det ikke muligt at få en kommentar fra Julie Gantzel.