09.05.2019, 14:03 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Stor tilskuerinteresse for DM-finale

Billetsalget gløder, men der er stadig pladser at få til finaleopgøret i IBF Arena.

Herning-Ikast Håndbold satte sæsonrekord med en næsten fyldt hal, da klubben havde besøg af Odense Håndbold onsdag i sidste uge.

Her ekspederede enhjørningerne på flotteste vis de fynske favoritter ud af guldkampen med endnu en semifinalesejr, og noget tyder på, at IBF Arena nu bliver fyldt til bristepunktet, når der tirsdag den 21. maj spilles finale mod Team Esbjerg.

KØB BILLET

Blot to dage inde i billetsalget er der kun 30 siddepladser tilbage i salg, men ifølge administrationschefen skal man endnu ikke fortvivle.

- Det strømmer ind med folk, der gerne vil se vores DM-finale, og det er vi selvfølgelig glade for. Heldigvis har vi masser af ståpladser i hallen, så man kan sagtens nå at sikre sig en billet endnu, fortæller Simon Mølhede Hørdum, som håber på en atmosfære, der matcher Odense-kampen.

- Vi havde en fantastisk kulisse til semifinalen, og den var med til at bære spillerne frem til det fantastiske resultat. Vi håber på masser af god stemning endnu engang, når vi skal møde Esbjerg.

Vil du med på bustur til den første finalekamp, der spilles i Esbjerg den 18. maj? KLIK HER