13.06.2019, 14:14 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Stærk samarbejdspartner forlænger og forøger

MarkOn øger engagementet i HIH og bliver fremover ‘sølvpartner’ i klubben.

Virksomheden, der har hovedsæde i Lystrup uden for Aarhus samt en afdeling i Ikast, gør sig i firmatøj, firmagaver og merchandise. MarkOn kan levere tryk og logo på det meste og står bl.a. for at trykke Herning-Ikast Håndbolds træningsdragter og spilletøj.

Efter flere års frugtbart samarbejde har MarkOn valgt at øge engagementet i Herning-Ikast Håndbold med en ny, større aftale, der samtidig bringer virksomheden fra ‘bronzepartner’ til ‘sølvpartner’ hos DM-sølvvinderne.

- Vi har allerede haft et stærkt samarbejde gennem flere sæsoner, så denne forlængelse og forøgelse er en naturlig del af den rejse mod nye, ambitiøse mål - både på og uden for banen, som MarkOn og HIH sammen er på, fortæller salgsdirektør og medejer af MarkOn, Jakob M. Christensen, og fortsætter:

- Derudover er vi stolte af at være en del af business-netværket omkring håndboldklubben, hvor man virkelig forstår at netværke og handle sammen på kryds og tværs. Hos MarkOn lever vi af netværk, og vi kan handle med alle typer af virksomheder, da vi har tre solide ben at stå på: gaver, merchandise og profiltøj. Der er noget for alle uanset virksomhedens størrelse og budget, slutter Jakob M. Christensen.

Kontakt MarkOn på tlf. 8619 8686 eller læs mere på www.markon.as