08.04.2021, 09:56 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Søren Rasmussen tiltræder som målmandstræner

Med øjeblikkelig virkning tiltræder den rutinerede målvogter, Søren Rasmussen, Herning-Ikast Håndbold, hvor han skal være træner for klubbens keepere.

Søren Rasmussen er i øjeblikket målvogter hos Ribe-Esbjerg Håndbold, hvilket han fortsætter med, men han kan heldigvis også finde tid til en tørn hos Herning-Ikast Håndbold, og den rutinerede keeper, der har en lang karriere, både i ind og udland, ser frem til de nye udfordringer.

“Jeg ser meget frem til at blive målvogtertræner i Herning Ikast. Det er en klub på aller øverste hylde i dansk håndbold og de råder over nogle meget dygtige og samtidig forskellige typer målvogtere, så jeg glæder mig til at bruge min erfaring på at videreudvikle deres spil”, fortæller Søren Rasmussen.

Klubbens direktør, Daniel Grønhøj, er også meget tilfreds med, at det er lykkedes at tilknytte en så stor kapacitet til klubben, og ser frem til det kommende samarbejde med Søren Rasmussen.

”Søren har virkelig givet et godt indtryk til alle i klubben, og jeg er ikke i tvivl om at han kan give vores keepere en masse, både til træning og kamp. Ligesom at jeg er sikker på, at han kan bidrage med god sparring til Anders og Kasper. Det er med til at styrke vores set-up, og det er en stor gevinst for os, at Søren nu er en del af Herning-Ikast Håndbold”, lyder det fra Daniel Grønhøj.