06.09.2020, 08:31 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Sarah Iversen forlænger med Herning-Ikast Håndbold

I denne sæson får man ikke Sarah Iversen at se på håndboldbanen, da hun venter barn til januar. Til gengæld kan man være helt sikker på, at se meget mere til Sarah i den lilla trøje, da hun netop har forlænget sin kontrakt med klubben.

Kontrakten løber helt frem til sommeren 2023, og det er en glad og tilfreds Sarah Iversen, der satte sin signatur på den nye kontrakt.

”Jeg har først og fremmest valgt at forlænge med HIH, fordi jeg stortrives. Klubben, trænerteamet og truppen har tårnhøje ambitioner, der stemmer overens med mine egne. Jeg værdsætter den her vinderkultur, hvor vi altid sætter barren højt og jagter og kæmper hver eneste dag for, at vi i sidste ende at kan vinde medaljer”, lyder det fra den rutinerede stregspiller.

Nu står den for alvor på familietid, men håndbolddrømmene lever i bedste velgående, og Sarah tror på, at det bliver en endnu stærkere version af hende, som tilskuerne får lov at se i næste sæson.

”Selvom at jeg skal være mor til januar, er jeg er langt fra færdig med at udleve mine håndbolddrømme. Både i HIH og på landsholdet har jeg mål og ambitioner som jeg forsat jagter. Jeg vil tilbage i en endnu stærkere udgave end inden Corona og det skal være en rejse sammen med HIH”.

Klubbens direktør, Daniel Grønhøj Hansen, ser frem til at få den rutinerede stregspiller tilbage og fortæller, at det ikke var nogen svær beslutning i forhold til at forlænge, og at han ser Sarah Iversen som en vigtig brik for holdet i de kommende år.

” Vi er sikre på at Sarah kommer tilbage i en mindst ligeså stærk udgave som inden hun kom i lykkelige omstændigheder. Det har været en nem proces, da begge parter ønskede at fortsætte det gode samarbejde. Hun var en stor prioritet fra vores trænerteam, og fra ledelsen at forlænge med Sarah Iversen. Så vi er meget glade for at det allerede er faldet på plads, og vi glæder os over en meget vigtig brik er på plads”, udtaler Daniel Grønhøj Hansen.