09.03.2020, 11:34 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Opdateret information omkring COVID-19

Herunder vil du løbende kunne holde dig opdateret omkring hjemmekampene i marts i forhold til situationen omkring COVID-19

Fredag den 6. marts udsendte de danske myndigheder råd og retningslinjer vedrørende coronavirus. På baggrund af disse har Divisionsforeningen Håndbold besluttet, at alle kampe i liga og 1. division skal spilles uden tilskuere i resten af marts måned.

Herning-Ikast Håndbold støtter op om denne beslutning og spiller derfor EHF Cup kvartfinalen mod CS Gloria Bistrita-Nasaud søndag den 8. marts kl. 15.30 og HTH Liga-kampen mod Team Esbjerg torsdag den 12. marts kl. 19.00 uden tilskuere.
Dette betyder samtidig, at VIP-arrangementerne for klubbens samarbejdspartnere forud for kampene også aflyses som følge af myndighedernes udmeldinger.

Med kampene uden tilskuere, arbejder vi videre mod en løsning for at se kampen hjemme i stuerne i stedet. Lykkedes dette vil der komme nærmere information om dette her på hjemmesiden samt på vores Facebookside.
Der vil blive liveopdateret fra de berørte kampe på klubbens facebookside.

Tilskuere, som har købt billet til de pågældende kampe, vil få billetten refunderet. Dette vil ske automatisk, og du kan forvente pengene retur for disse i slutningen af uge 11.

Når vi har nyt om fremtidige kampe, vil der komme opdateringer her på siden og på HIH’s Facebookside.

Der vil fortsat være adgang for pressen til kampene.