29.03.2019, 08:20 | Af: | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Ny salgs- og projektleder til Herning-Ikast Håndbold

Fredrik Lund Kidmose tiltræder i klubben pr. 1. april

Herning-Ikast Håndbold har forstærket sig på administrationsfronten.

Fredrik Lund Kidmose er ny salgs- og projektleder i klubben og tiltræder med virkning pr. 1. april. Den snart 26-årige Fredrik er uddannet i Sport Management fra UCN i Aalborg og har tidligere erfaring med salg, lige som han har en håndboldfortid som 1. divisionsspiller i Frederikshavn.

Den nye enhjørning flytter snarest til det midtjyske og ser frem til at blive en del af flokken.

- Det er lidt af et drømmejob for mig. Herning-Ikast Håndbold er en topklub i Danmark, og deres værdier såvel som ambitioner matcher mine egne. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Fredrik Lund Kidmose.

Simon Mølhede Hørdum, der er administrations- og salgschef i klubben, er sikker på, at den nye salgs- og projektleder er det helt rette match til resten af holdet.

- Vi har fået et kanongodt indtryk af Fredrik. Han er en god og solid fyr, og han kommer til at passe godt ind i vores dygtige, unge team på kontoret. Jeg glæder mig rigtig meget til det fremtidige samarbejde, fortæller Simon Mølhede Hørdum.