25.09.2018, 10:01 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Erik Laursen

Norsk landsholdsspiller forlænger kontrakten med Herning-Ikast Håndbold

Lørdag leverede de midtjyske piger den tredje ligasejr på stribe, da de besejrede Ajax København på udebane.
I dag blev glæden forlænget med en vigtig underskrift fra bagspilleren Helene Fauske.

Det 21-årige stortalent var ikke i tvivl om forlængelsen med Herning-Ikast Håndbold, der betyder, at hun fortsat vil være at finde i det midtjyske frem til 2021.

-Jeg er rigtig glad for at have forlænget med Herning-Ikast Håndbold. Forudsætningerne i og omkring klubben er rigtig gode og de gør, at jeg kan udvikle mig til en endnu bedre håndboldspiller.
Jeg er meget glad for den tillid og det ansvar, som trænerteamet har givet mig og jeg har en stor tro på, at jeg sammen med resten af pigerne kan udvikle mig endnu mere.

Helene Fauske kom til klubben den 1. juli 2017 fra klubben Stabæk, som spiller i den bedste norske række.

Nu glæder klubben sig over at beholde hende i to og et halvt år mere.

-Helene Fauske er et kæmpe talent, som allerede i sin tid i Norge viste, at potentialet til noget meget stort er tilstede. I hendes første sæson i dansk håndbold viste hun ligeledes prøver på hendes potentiale.
Hun tænker håndbold og ser løsninger, som er de færreste forundt, og vi tror på, at vi sammen kan videreudvikle hende i alle spillets facetter,
siger Herning-Ikast Håndbolds direktør, Jakob Mølgaard Christensen.

-Helene har potentialet til at gå hele vejen, hvilket hendes sæsonstart så tydeligt bærer præg af, og vi forventer os meget af hende som spiller og som menneske. Hun har taget det ansvar hun er blevet tildelt til sig på en meget positiv måde, og vi ser hende som en kommende kulturbærer på vores hold.
Derfor har det været meget naturligt, at begge parter var enige om, allerede nu, at forlænge samarbejdet,
slutter en meget glad Jakob Mølgaard Christensen.

Næste kamp for Helene Fauske og resten af HIH-mandskabet er lørdag den 6. oktober, når de på udebane tørner sammen med Viborg HK.