27.01.2021, 07:32 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Naja Nissen forlænger med to år

Naja Nissen har i denne sæson for alvor vist sit store talent frem, og derfor er det helt naturligt, at Herning-Ikast Håndbold har valgt at forlænge hendes kontrakt, så den nu gælder frem til sommeren 2023.

Naja Nissen har været i klubben siden hun spillede U12-håndbold, og har taget hele turen op gennem systemet, først i FCM Håndbold og nu Herning-Ikast Håndbold, så man kan vist roligt sige, at det er en spiller af egen avl, der nu forlænger sin kontrakt.

”Det er med stor tilfredshed vi kan fortsætte med samme duo på venstre fløj de kommende to år.

Det har været et stort ønske fra vores trænere og jeg selv, at få forlænget Naja. Først og fremmest er hun en rigtig dygtig fløj, hvilket hun har vist i de sidste mange kampe, hvor specielt de 13 mål mod russiske Zvezda var en flot præstation. Udover det kender Naja klubben helt inde fra, og har været her siden sin ungdomstid. Naja er typen der altid sætter holdet over sig selv, som træner godt, og vi tror Naja kan fortsætte den opadgående formkurve hun har haft i efterhånden lang tid”, lyder det fra direktør Daniel Grønhøj, der til sidst tilføjer:

”Så det er dejligt at kunne forlænge med endnu en spiller som er udviklet i vores eget ungdomssystem, og som er en lokal pige, men vigtigst af alt har vist, at man kan regne med hende, selv i de helt store kampe”.

Naja Nissen er i gang med sin tredje sæson som Herning-Ikast spiller, hvoraf den første sæson dog blev spillet i Ringkøbing, som havde lejet hende. Hun er glad for at være i klubben, og havde ikke meget at være i tvivl om, før hun satte sin underskrift på kontraktforlængelsen.

”Jeg føler mig godt tilpas, og kan mærke at der er masser af tillid fra trænerne til mig. Jeg får lov til at udvikle mig, får masser af spilletid, og så er jeg på hold med nogle af de, i mine øjne bedste spillere, hvilket jeg synes er et kæmpe privilegium i min alder. Det er vigtigt for mig, at der er et godt træningsmiljø, og det er der i den grad i Herning-Ikast. Man kan altid finde en klub, hvor man kan få meget spilletid, men det er svært at finde en klub, hvor truppen er så bred som her, så man kan træne godt over hele linjen”, fortæller Naja Nissen, der efter ungdomsårene har gået på klubbens college, og er, som hun selv beskriver det her:

”Jeg er vel det man kan kalde en prototype på det set-up der er i klubben, og beviset på, at man godt kan gå den vej og faktisk få det til at lykkes”, kommer det med et stort smil fra venstre fløjen.