27.01.2021, 15:00 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Michala Møller stopper til sommer

Der er ingen tvivl omkring talentet, men grundet manglende spilletid, så stopper Michala Møller til sommer, for netop at få mere spilletid i en anden ligaklub.

Talentet er indiskutabelt, nu mangler der bare noget mere fast spilletid, og netop derfor er Herning-Ikast og Michala Møller blevet enige om, at stoppe samarbejdet til sommer, hvilket både ærgrer og glæder Daniel Grønhøj.

"Michala og jeg har haft mange snakke i den sidste tid, og begge parter var som udgangspunkt interesseret i at fortsætte samarbejdet, men jo længere vi kom hen i vores snakke, så måtte vi erkende at det bedste for Michala lige nu, er at få noget mere fast spilletid. Michala viser dagligt til træning, at potentiale er der, men vi har ikke helt fået det forløst endnu i kampene. Jeg er overbevist Mich bliver en rigtig god ligaspiller med tiden, og begge parter håber vi igen skal se Michala i HIH igen", udtaler Daniel Grønhøj, der fortsætter:

"Jeg vil også genre tilføje, det giver en stor tilfredsstillelse at sende endnu en HIH pige ud i en ny ligaklub. Der er så mange ligaspillere der har været igennem HIH systemet, og det synes jeg viser, hvilken kvalitet vi har i klubben, både på og uden for banen. Jeg glæder mig til at følge Michala, og så må vi se om vores veje krydses, det håber jeg".

Michala Møller ser frem til sit skifte, men kan også se tilbage på en god tid i Herning-Ikast, hvor hun har været i fem år, først på ISI og nu som senior på klubbens ligahold.

"Jeg skal ud og have mere spilletid efter fem år i først FCM Håndbold og så nu Herning-Ikast Håndbold, hvor i år er mit første seniorår. Jeg har lært utrolig meget af at være i klubben, hvor jeg har fået lov til at træne med en masse dygtige spillere, fået en masse gode oplevelser og blevet en masse erfaringer rigere. Jeg glæder mig til, at prøve noget nyt, og få en større rolle, hvilket er den primære grund til, at jeg skifter nu. Nu er der fuld fokus på at slutte sæsonen godt af, hvor der jo venter en masse fede kampe, og forhåbentligt også noget metal rundt om halsen", siger Michala Møller, der understreger at hun sagtens kan se sig tilbage i klubben om nogle år.

"Det er bestemt ikke nogen lukket dør, hvilket både klubben og jeg er enige om, men det kræver at jeg får noget mere spilletid, så mit niveau kan blive endnu bedre. Nu må vi se, hvad der sker, men mit mål er da klart, at komme til at spille på et endnu højere niveau end nu, og det kræver noget spilletid og rutine, og det går jeg så på jagt efter".