15.08.2018, 10:00 | Af: ALPI | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Loyal sponsor forlænger

Speditionsfirmaet ALPI fortsætter som hovedsponsor hos Herning-Ikast Håndbold.

Søren Præst, ALPI (t.v.) ser frem til det fortsatte samarbejde med Louise Burgaard og Jakob Mølgaard Christensen, Herning-Ikast Håndbold.

I mere end 10 år har der været et ALPI-logo at finde på spillertøjet hos de midtjyske håndboldkvinder med hjemmebane i Ikast. HIH-direktør Jakob Mølgaard Christensen er naturligvis begejstret over, at ALPI nu har tegnet en ny 2-årig kontrakt som hovedsponsor.

- Kontinuitet blandt sponsorerne er vigtigt. Det er et godt tegn på, at vores hold og klub er interessant for sponsorerne, samt at der også er en tro på det nye projekt Herning-Ikast Håndbold. ALPI er en af vores absolut mest loyale sponsorer igennem de seneste mange år, så derfor glæder det mig specielt, at de fortsætter som hovedsponsor, fortæller Jakob Mølgaard Christensen.

Godt samarbejde

Jakob Mølgaard Christensen opfatter ikke kun ALPI som sponsor – men også som en samarbejdspartner, der er med til at udvikle forretningen.

- ALPI har igennem mange år været en værdifuld sparringspartner for os på flere forskellige områder. De har stor erfaring med sponsorater generelt og kommer derfor ofte med gode råd og sparring i forhold til, hvordan vi kan forbedre vores indsats over for sponsorerne. I det hele taget er det dejligt med en sponsor, der i den grad involverer sig i klubben. Både trænere og spillere lægger mærke til, at ALPI er til stede ved stort set alle hjemmekampe, lyder det fra håndbolddirektøren.

Store forventninger

- De midtjyske håndboldpiger har i vores tid som hovedsponsor været iklædt forskellige farver og navne, men vi har holdt ved i nu mere end 10 år, fortæller salgs- og marketingchef hos ALPI Søren Præst. - Det er imponerende, hvad klubben har opnået igennem årene. Holdet er jo i den absolutte verdenselite, hvilket betyder, at eksponeringen i medierne er stor. Det er vores håb og forventning, at HIH igen i denne sæson vil kæmpe indædt for at blande sig i toppen af dansk og international kvindehåndbold.

- Samtidig er det også med i vores overvejelser, at hvis vi fortsat vil have eliteidræt i det midtjyske, er det nødvendigt, at erhvervslivet bakker op og involverer sig i klubberne. Vi elsker sport hos ALPI, men vi har også fokus på, at sponsoraterne skal have en kommerciel berettigelse. Dette forenes fortsat fint hos Herning-Ikast Håndbold, udtaler Søren Præst.

Plads til udviklingshæmmede

Som altid, når ALPI tegner sponsorater, bliver de udviklingshæmmede sportsudøvere, Special Olympics, tænkt ind i aftalen. Derfor er der selvfølgelig fortsat plads til SO-holdet i HIH. De udviklingshæmmede håndboldspillere trænes i øvrigt af tre ALPI-ansatte – og en halspeaker.

For yderligere information venligst kontakt:

Jakob Mølgaard Christensen, direktør, Herning-Ikast Håndbold, tel. 25 60 00 35