24.03.2020, 15:30 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Lad os stå sammen - Køb en støttebillet

Billetten gælder til næste sæsons grundspil i HTH Ligaen.

Med et forestående slutspil og en kvalifikation til EHF Cup-semifinalerne var Herning-Ikast Håndbold indtil for nylig godt på vej mod en spændende afslutning på sæsonen.

Denne blev dog pludselig sat på standby, da myndighederne lukkede Danmark ned grundet coronavirussens indtog i landet. Sent om aftenen den 11. marts lød det så fra Dansk Håndbold Forbund, at alle kampe og aktiviteter i forbundets regi blev midlertidigt suspenderet, og snart lød samme melding fra EHF. Foreløbig er der ingen afklaring om, hvornår og hvordan sæsonen - hverken i den hjemlige turnering eller i Europa - færdiggøres.

Alle som én i Herning-Ikast Håndbold er vi kede af at måtte gå på ufrivillig pause, lige når det ellers var ved at blive allermest spændende. Det er også i denne periode af sæsonen, at vi sædvanligvis har allerflest tilskuere i hallen og flest mennesker til spisning i loungen, og det gør ondt at kigge på de tomme sæder og ikke vide, hvornår de igen besættes af glade, håndboldbegejstrede gæster. Samtidig har de manglende kampe i denne vigtige periode af sæsonen desværre en meget negativ indvirkning på klubbens økonomi, fortæller HIH’s nye salgs- og sportsdirektør Daniel Grønhøj.

- Rundt om i verden rammer denne virus mennesker og virksomheder på en hård måde, og vi sender vores dybeste tanker til alle, der - som os - er berørte af denne situation. For Herning-Ikast Håndbold kunne dette næsten ikke komme på et dårligere tidspunkt, her hvor sæsonen så småt gik ind i den afsluttende fase, hvor det hele skulle afgøres, og hvor vores indtjening selvsagt plejer at være størst. Nu står vi foreløbig uden slutspil og uden afklaring om, hvad der kommer til at ske, og ud over ærgrelse, frustrationer og en masse praktisk, der skal findes løsninger på, giver hele situationen desværre også udfordringer på den økonomiske front, lyder det fra Daniel Grønhøj.

Herning-Ikast Håndbold har derfor åbnet for muligheden for at støtte klubben i en svær tid ved allerede nu at købe billetter til den kommende sæsons grundspil i HTH Ligaen.

- Vi savner håndbolden, og det ved vi, at vores mange loyale fans, sponsorer og samarbejdspartnere også gør. Dette rammer både klubben og tilhængerne, så lige nu må vi stå sammen, og derfor appellerer vi til, at man køber sine billetter forud. Jeg vil gerne understrege, at det ikke er en donation, for billetterne kommer til at være fuldt ud gyldige til vores hjemmekampe i næste sæsons grundspil, så man får noget for pengene. Man kan kalde det en “støttebillet”.

- Minimumskøbet er to billetter og dermed en støtte på 200 kroner, men har man mulighed for at købe flere billetter, vil vi naturligvis værdsætte det meget, siger Daniel Grønhøj og tilføjer:

- Så skal vi nok sørge for en rigtig god håndboldoplevelse, når man besøger IBF Arena.

>>> KØB DINE BILLETTER HER >>>